|  Español   |  English  |           
Inici   |  Qui som   |  Mapa del lloc   |  Contactar   |  Avís legal   |  Millorem el nostre web  

Informació general

La Fundació Institut Català de Farmacologia (FICF) és una institució de caràcter no lucratiu. És Centre Col·laborador de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i està associada a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i a la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'objectiu fundacional és promoure, servint l'interès general, la prescripció raonada dels medicaments i la utilització efectiva i eficient dels mitjans terapèutics.

Propietat d'aquest lloc web

La propietària d'aquest web és la FICF.

Tots els continguts d'aquest web són de lliure accés.

Es permet, sense autorització prèvia, establir enllaços als continguts d'aquest web sempre que la finalitat sigui sense ànim de lucre.

Els enllaços procedents d'entitats amb ànim de lucre i d'e-comerç hauran de ser autoritzats per la FICF.

En tots els casos caldrà citar explícitament la font d'informació i s'haurà de permetre que l'adreça d'aquest web aparegui a la barra del navegador.

Elaboració de la informació

La informació continguda en aquest web està desenvolupada per professionals de la medicina, especialistes en farmacologia clínica.

La informació sobre medicaments i terapèutica que elabora la FICF és independent de qualsevol iniciativa promocional de la indústria farmacèutica o d'altres fonts comercials.

La informació d'aquest web està adreçada a professionals de la salut. No està dissenyada per a pacients i usuaris i no pot substituir la consulta o consell mèdic als pacients.

Aquest web conté enllaços amb altres llocs web que poden ser d'interès per als visitants. La FICF no es responsabilitza dels continguts d'aquests enllaços, de la seva actualització, ni de les seves condicions d'accés.

Així mateix, la FICF no és responsable de les opinions que els visitants d'aquest web puguin expressar en els espais virtuals de comentaris o de discussió.

Política de confidencialitat i privacitat

Els visitants comprovaran que per a alguns serveis se sol·licita informació sobre la seva identitat i adreça de contacte. En aquests casos, la FICF manté una rigorosa confidencialitat sobre aquestes dades. Aquesta informació no és redistribuïda ni utilitzada amb finalitat comercial.

Segons l'establert en la legislació vigent, si s'ha enviat voluntàriament informació a aquest web, es podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant sol·licitud a webmaster@icf.uab.cat o ficf@icf.uab.cat

Patrocinadors i publicitat

La FICF està vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i l'Institut Català de la Salut. El seu finançament depèn d'aquestes institucions, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, d'altres institucions públiques, de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i d'altres organismes internacionals, així com d'entitats privades. El procedent d'aquestes últimes suposa en conjunt menys d'un 10% del pressupost de la FICF, i no està condicionat a cap restricció de tipus informatiu.

El web de la FICF no elabora informació promocional ni accepta continguts o altres estratègies publicitàries o d'e-comerç.

Codi de conducta a la xarxa

This website is certified by Health On the Net Foundation. Click to verify.   Nosaltres subscrivim els principis del codi HONcode.
  Comproveu-ho aquí.
Si tens algun dubte o necessites algun aclariment, pots adreçar-te a webmaster